Met deze zomerse temperaturen is een verkoelende ijsje natuurlijk welkom.
Deze ijsjes met yoghurt naturel met kokosnoot zijn met wat extra handelingen helemaal niet meer zo naturel! Wat geraspte kokos en pistache noten allemaal niet kunnen doen.
Ingrediënten voor 8 ijsjes:
- 500 ml Alpro plantaardige variatie op yoghurt Naturel met Kokosnoot
- 175 ml rijstcuisine
- 60 ml agave siroop
- 10-15 rauwe pistache noten (gehakt en geroosterd)
- 2 el geraspte kokos
- 8 ijsvormpjes of borrelglaasjes (te gebruiken als vormpjes)
- 8 ijslollystokjes
Bereidingswijze:
- Pureer met behulp van een blender de Alpro Naturel met Kokosnoot, kokosroom en agave siroop tot een glad mengsel. Het mengsel zou dik genoeg moeten zijn om een ijslollystokje in het midden van het vormpje te houden.
- Hak de pistachenoten en meng deze met de geraspte kokosnoot. Verdeel over de ijsvormpjes.
- Schenk het kokosroom mengsel over het notenmengsel in de ijsvormpjes. Zet het ijslollystokje in het midden en plaats de vormpjes minstens 4 uur in de vriezer.
Bron: www.alpro.com