Makkelijk en snel op tafel en nog vega ook. Pasta met een pittige twist. dit recept komt uit ‘Delicious’ Magazine.
Voor 4 personen:
- 400 gram penne
- 500 gram pomodorine
- 1 vers rood jalapeñopepertje
- handvol basilicumblaadjes
- 300 gram zachte, romige geitenkaas
Zo maak je het klaar:
- Kook de penne in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
- Snijd intussen de pomodorini in dunne plakjes. Haal het zaad uit het pepertje en snijd in reepjes.
- Verhit in een koekenpan 4 el olijfolie.
- Voeg de tomaatjes en jalopeñopeper toe en bak 5 minuten op laag vuur.
- Verwarm intussen in een kleine steelpan nog 6 el olijfolie. Voeg de basilicum toe en laat op een laag vuur trekken, niet laten koken.
- Giet de pasta af. Meng de pasta met het tomatenmengsel. Verdeel de pasta over 4 borden. Verdeel de geitenkaas erover en schep de basilicumolie erover.