Tomaten-jalapeñopasta

Makkelijk en snel op tafel en nog vega ook. Pasta met een pittige twist. dit recept komt uit ‘Delicious’ Magazine.

Voor 4 personen:

  • 400 gram penne
  • 500 gram pomodorine
  • 1 vers rood jalapeñopepertje
  • handvol basilicumblaadjes
  • 300 gram zachte, romige geitenkaas

Zo maak je het klaar:

  1. Kook de penne in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
  2. Snijd intussen de pomodorini in dunne plakjes. Haal het zaad uit het pepertje en snijd in reepjes.
  3. Verhit in een koekenpan 4 el olijfolie.
  4. Voeg de tomaatjes en jalopeñopeper toe en bak 5 minuten op laag vuur.
  5. Verwarm intussen in een kleine steelpan nog 6 el olijfolie. Voeg de basilicum toe en laat op een laag vuur trekken, niet laten koken.
  6. Giet de pasta af. Meng de pasta met het tomatenmengsel. Verdeel de pasta over 4 borden. Verdeel de geitenkaas erover en schep de basilicumolie erover.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *