Heerlijk, de neutrale smaak van aubergine gecombineerd met kruidige pesto, geitenbrie en frisse tomaten. Even in de oven en smullen maar!
Ingrediënten:
- 1 stokbrood
- 4 el verse pesto
- 1 aubergine
- scheutje olijfolie
- 4 tomaten,
- peper en zout
- 175 g geitenbrie in plakjes
Bereiding:
- Verwarm de ovengril voor.
- Snijd de tomaten in plakken.
- Snijd de aubergine in de lengte in ½ cm plakken. Bestrijk ze met olijfolie en gril ze in een pan aan beide kanten op hoog vuur tot ze zacht worden.
- Bestrooi ze met peper en zout.
- Halveer het stokbrood in de lengte en door midden. Rooster de 4 helften op de snijvlakken in de grillpan.
- Besmeer ze royaal met pesto, beleg ze met de gegrilde aubergine, tomaat en daar bovenop de plakjes brie.
- Leg de belegde broodjes nog even in de oven totdat de kaas gesmolten is.