Koolrabi is een vrij onbekende groente wat eigenlijk best zonde is. Je kunt namelijk alle kanten uit met de lichtgroene of paarse knollen. Als je ook in november nog koolrabi wilt oogsten moet je deze bij de herfstteelt onder glas zaaien en oogsten.
Ingrediënten:
- 1 koolrabi
- 1 venkel
- 1 stengel bleekselderij
- Dressing naar keus (bijv. frambozendressing)
- 2 appels
- Kaneel
Bereiding:
- Rasp de koolrabi.
- Daarna meteen de dressing erover doen dan kan deze lekker intrekken.
- Vervolgens snij je de bleekselderij en venkel heel fijn en doe deze erbij.
- Schil de appeltjes en snij ze in kleine stukjes. Bak de appeltjes in wat roomboter en bestrooi ze met kaneel en doe ze bij de rest van de salade.
- Voor een bite kun je nog wat gehakte noten en zaden toevoegen. lekker en gezond!
Bron: www.mytaste.nl