Brownies zonder te bakken? Dat kan zeker. Makkelijk klaar te maken maar het duurt wat langer voor je ervan kunt eten…Geloof me…het is het wachten waard. En ze zijn gluten- en sojavrij en vega.
Dit heb je allemaal nodig:
- 100 gram amandelen
- 100 gram medjooldadels, ontpit
- 1 eetlepel havervlokken
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 75 gram chocolade (80% cacao), in stukjes
- 2 eetlepels kokosolie, gesmolten
- 1 eetlepel amandelpasta
- snufje zout
Zo maak je ze klaar:
- Doe alle ingrediënten in de keukenmachine (of gebruik een staafmixer) en mix tot alles aan elkaar plakt
- Doe het mengsel in een lage bakvorm en zet het voor ongeveer 3 uur in de vriezer
- Snijd de brownie in stukken….en smullen maar
Dit recept komt uit het (nieuwe) lifestyle magazine V’GAN van Sanne van Rooij e.a. van living the green life