In de ayurvedakeuken is de keuken een heilige ruimte, een bron van krachtige voeding en genezing.
Door de dag
Ontbijten is een goed begin van de dag. Zo ook in “De ayurveda keuken” van Anne Heigham. Ze geeft bij de dagdelen je gelijk een aantal oefeningen mee die je kunt doen voor of na het eten. Aan de buitenkant kun je de dagdelen duidelijk onderscheiden doordat ze een verschillende paginakleur hebben. Lunch, diner en zoete gerechten komen voorbij voor een gebalanceerde dag.
Voorgaande kan zweverig overkomen……maar het tegendeel is waar. Het is juist duidelijk in het hier en nu. In onze toch al drukke leven en maatschappij is het goed om eens tot bewustzijn te komen dat door regelmatig een rustmoment in te lassen het leven aangenamer kan worden beleefd. Mits je hier open voorstaat. Wil je meer weten over hoe je dit op een relatief makkelijk manier kunt bereiken met lichaam en geest? Koop dan vooral dit boek van Anne Heigham. Met de heldere uitleg en duidelijke omschrijvingen van de recepten kan dit boek een begin zijn van een bewuster en wellicht overzichtelijker leven……
We mogen alvast een recept met je delen het staat bij de lunch gerechten maar is volgens ons ook prima als lichte avondmaaltijd te gebruiken ;); Couscous met geitenkaas, sperziebonen en rode biet.
Boek bestellen? Klik op de afbeelding.