Door Sanne van Heemskerk.
Instagram: @sannevanheemskerk
Via Puur Tafelen heb ik een kerststolpakket gekregen om het recept uit te proberen. Wat eigenlijk een kerststol moest worden, is nu gebruikt voor een heerlijke paasstol.
Het pakket was gemakkelijk in gebruik. 20 minuten deeg kneden, noten/rozijnen mix erbij, laten rusten voor 20 minuten, opnieuw kneden en laten rusten, om vervolgens het brood zo te vouwen dat het amandelspijs ertussen kon. Na 25 minuten in de oven, drie keer bestreken met roomboter voor de glans.
In de ochtend hebben wij bij de koffie een heerlijk stuk aangesneden, roomboter erop gedaan en genoten van dit heerlijke brood. Ook al bevindt Molen de Jager zich op Tholen in Zeeland, dit heerlijke recept heeft nu ook Hilversum bereikt, en ik hoop nog vaker van dit soort heerlijke pakketten te mogen gebruiken.
Veel dank aan Puur Tafelen voor het pakket, en aan Molen de Jager Oud-Vossemeer voor het samenstellen van dit heerlijke pakket! Een echte aanrader.
Je kan natuurlijk ook zonder kant-en-klaarpakket een heerlijke feeststol bakken kijk hier voor het recept.